Kennismaken en inschrijven

Kennismakingsochtend

Tijdens kennismakingsochtenden, tussen 09.00 en 10.30 uur, maakt u een rondleiding door de school en is er gelegenheid om vragen te stellen over het onderwijs.

De volgende kennismakingsochtend is:

Donderdag 18 januari 2018

De overige kennismakingsochtenden zijn op:

woensdag 7 maart en dinsdag 29 mei.

Voor Amsterdamse basisscholen is er een aanmeldprocedure.

Aanmelden op de Valentijnschool kan met het aanmeldformulier van de gemeente Amsterdam. Ouders met kinderen van 3 jaar ontvangen een brief van de gemeente met het aanmeldformulier.

Hoe de procedure in zijn werk gaat leest u in de Brochure 'Naar de Basisschool'

Ouderinitiatief

Wij zijn een groep enthousiaste buurtbewoners die onze krachten bundelen om de Valentijnschool meer een afspiegeling te maken van ons geweldige stadsdeel in opkomst. Zo hopen we iets bij te dragen aan de buurt én hebben onze kinderen straks speelkameraadjes om de hoek. Het streven is in 2018 een kleuterklas te hebben met gemengde samenstelling. We krijgen hiervoor steun van de directie en de gemeente Amsterdam.

Heb je interesse of vragen? Bezoek dan eens onze Facebookpagina of mail ons op info@ouderinitiatiefvalentijn.nl.

Voor het eerst naar de basisschool.

Het is een bijzondere periode wanneer uw zoon/dochter voor het eerst naar de basisschool gaat. In het document 'Voor het eerst naar de basisschool' vindt u meer informatie over de procedure van het inschrijven van uw zoon/dochter.

Ook is er een nieuwsbrief voor nieuwe ouders.

Meer informatie?

Op de website van 'Scholen op de kaart' vindt u in één overzicht informatie over de resultaten en waardering van de inspectie.

Voor meer informatie kunt u altijd op school langskomen, bellen, mailen of contact opnemen via het contactformulier.