Groep 3-4

Sinterklaas in de klas

Op 5 december bracht de Sint een bezoek aan school en de klas.

Nationaal Schoolontbijt

Deze week staat in het teken van gezond ontbijten. Daarom de hoogste tijd om eens samen met de groepen te genieten van een gezond ontbijt aan de start van de dag. Er waren broodjes, crackers, yoghurt en allerlei soorten beleg.

Het was een heerlijke start van de dag

Spin en Spook

In de speelzaal werd door Marjo Dames het verhaal 'Spin en Spook' vertelt. Een spannend verhaal over een spin en een spook die anderen graag bang maken, maar wat hun nog niet altijd zo goed lukt.

Bruggenbouwen, les 3

Tijdens deze, helaas alweer de laatste les, gingen wij aan de slag met het bouwen van een brug met houten balken. Na veel puzzelen is het ieder groepje gelukt een brug te bouwen waar iedereen op kon staan.

De groepjes waren opgedeeld in een 'opzichter', 'bouwers' en 'persteam'.

Bruggenbouwen, les 2

Van juf Lobke (Rode Loper in de Klas) krijgen wij de komende weken een bijzondere technieklessen, namelijk: Bruggen bouwen!

In les 2 bouwden wij zelf verschillende bruggen. Zo was er een draaibrug, een wrijvingsbrug, etc.

Bruggenbouwen, les 1

Van juf Lobke (Rode Loper in de Klas) krijgen wij de komende weken bijzondere technieklessen, namelijk: Bruggen bouwen!

In les 1 testten wij diverse vormen waarmee wij een sterke brug tussen twee tafels konden bouwen.

We zijn weer begonnen!

De zomervakantie is voorbij en iedereen is weer op school. Na een kennismakingsspel zijn we al weer aan de slag met de nieuwe lessen. Hiernaast vindt u wat foto's van het harde werken in groep 3-4.